הסיפור שלנו מתחיל ב1964
"קונדיטוריה שני" היא ממייסדות תרבות בתי הקפה בארץ. הכל התחיל באופה צעיר בשם אלכסנדר אינגלינדר המכונה "שני", העולה מאוסטריה עם תשוקה עזה למקצוע ובחלום גדול וברור- להקים קונדיטוריה בארץ ברמה אירופאית.
אל שני מצטרף קונדיטור צעיר בשם אריה אברמוביץ', אשר לימים הופך לקונדיטור הראשי של הרשת המצליחה ולאחד מבעליה. לאריה אברמוביץ' ניסיון של יותר מארבעים שנות אפייה, והוא נחשב ל "אבי הקונדיטורים". הקונדיטוריה הראשונה שלנו הוקמה ברחוב העצמאות בחיפה בשנת 1964 וקיימת עד היום!
מאז ועד היום תצוגת העוגות מרהיבה, צבעונית ואיכותית. הקסם והאותנטיות של המקום מורגש גם היום, 60 שנים אחרי.
since 1964
"קונדיטוריה שני" היא ממייסדות תרבות בתי הקפה בארץ. הכל התחיל באופה צעיר בשם אלכסנדר אינגלינדר המכונה "שני", העולה מאוסטריה עם תשוקה עזה למקצוע ובחלום גדול וברור- להקים קונדיטוריה בארץ ברמה אירופאית.
אל שני מצטרף קונדיטור צעיר בשם אריה אברמוביץ', אשר לימים הופך לקונדיטור הראשי של הרשת המצליחה ולאחד מבעליה. לאריה אברמוביץ' ניסיון של יותר מארבעים שנות אפייה, והוא נחשב ל "אבי הקונדיטורים". הקונדיטוריה הראשונה שלנו הוקמה ברחוב העצמאות בחיפה בשנת 1964 וקיימת עד היום!
מאז ועד היום תצוגת העוגות מרהיבה, צבעונית ואיכותית. הקסם והאותנטיות של המקום מורגש גם היום, 60 שנים אחרי.
מאפיית שני, שנוסדה בשנת 1964, משלבת מסורת רבת שנים ומתכונים עתיקים, תוך שמירה על טעמי מזרח אירופה שמביאים לכל מאפה אותנטיות ואיכו
מאפיית שני יוצרת אווירה חמה ונוסטלגית עם שירות ידידותי, מה שהופך כל ביקור לחוויה נעימה וביתית
סניף העיר ברחוב העצמאות הוקם מתוך חזון של מסורת ואהבה לאפייה. מאז ועד היום, הסניף ממשיך לפעול בהצלחה ולהציע ללקוחותיו מבחר עשיר של מאפים וקינוחים המוכנים בקפידה ובאהבה. השילוב של מרכיבים איכותיים, מתכונים מסורתיים ושירות מסור מהצוות הותיק שלנו הופך את הסניף למקום מפגש אהוב על חובבי הבייקרי שלנו.
רמי כהן נכס לרשת כחלק ממסורת הדורות, ותפקידו המרכזי הוא פיתוח ארגוני ועסקי. רמי תרם תרומה משמעותית להצלחת הרשת ולהפיכתה למעצמה שהיא היום, תוך התקדמות ושאיפה לשמירת המסורת והאיכות.
הקמת סניף נווה שאנן מהווה חלק מרכזי ומשמעותי בהתפתחותו של העסק לרשת מצליחה. הסניף משלב קונדיטוריה ובית קפה המציע תפריט מלא ומגוון (כולל תפריט טבעוני). הסניף מתאפיין בשפע של מקומות ישיבה, ומציע אוכל ועוגות ברמה הגבוהה ביותר.
עם התקדמותנו מעסק קטן לרשת מצליחה, נדרשו שינויים במרחב העבודה ובתהליך האפייה כדי להתמודד עם הכמויות הגוברות של הדרישה. פתיחת המפעל הרשמי בצ'ק פוסט היוותה אבן דרך משמעותית בהתפתחות הרשת ובאפשרויותיה להתרחב ולהתייעל. המפעל שלנו הוא כמו משפחה, העובדים שלנו מלווים אותנו כבר למעלה מ-20 שנה והם חלק מסוד המסורת וההצלחה.
בעקבות הביקוש הגובר מהלקוחות שלנו להביא את הקסם שלנו עד אליכם הביתה ולקחת חלק באירועים המרגשים ביותר, החלטנו להתקדם לתפריט קייטרינג מושקע עם הרבה מחשבה. מאז ועד היום, אנו נהנים לראות אתכם שמחים ונהנים מכל האירוע, ובמיוחד מהביס הטעים.
לאורך השנים, בחרנו בקפידה את המוקדים המעניינים והנגישים ביותר עבורכם, כדי להבטיח שתמיד תוכלו ליהנות מהחוויה הייחודית שלנו. כל אחד מ-8 הסניפים שלנו משמר את אותה מסורת של איכות ואהבה לאפייה שהתחילה את המסע שלנו ביחד. אנו גאים להעניק לכם את הטוב ביותר, בכל פינה ובכל עת, ולהמשיך להוות חלק בלתי נפרד מהשגרה והחגיגות שלכם.





















